Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Ann Cleeves

VERA - KUOLONKUKKIA

Komisario Vera Stanhope pian myös TV1:llä!

Yksinhuoltaja Julie Armstrong palaa illalla kotiin ja löytää 16-vuotiaan Luke-poikansa murhattuna kylpyammeesta, ympärillään kelluvia kukkien terälehtiä. Pian majakan luota kalliolammikosta löytyy uusi ruumis, jälleen rituaalimaisesti kukilla koristeltuna. Kun Julien tytär katoaa, koko kylä pelkää pahinta. Komisario Vera Stanhope joutuu painamaan omat murheensa syrjään – ja ottaa murhatutkinnan haltuunsa armottoman rautaisella mutta sympaattisella tavallaan.

Vera Stanhope on virkistävä, uskottava tuttavuus tämän hetken rikoskirjallisuudessa: Hän ei ole nuori eikä nätti, vaan keski-ikäinen nainen, joka kamppailee yksityiselämässään yksinäisyyden, ylipainon ja alkoholin kanssa. Työssään hän on kuitenkin vahva ja vakuuttava.

Vera Stanhopesta on tehty laadukas TV-sarja Vera Stanhope tutkii, joka nähdään myös Suomessa TV1:llä. Sarjan aloitusosa perustuu Kuolonkukkia-romaaniin, ja pääosaa näyttelee vetovoimainen Brenda Blethyn.

Katso traileri tästä linkistä!

Ann Cleeves on kirjoittanut yli kaksikymmentä teosta. Hänen Shetlanninsaarille sijoittuvan dekkarisarjansa aloitusosa Musta kuin yö (2007) voitti maineikkaan CWA Gold Dagger -palkinnon.

Ann Cleeves asuu Pohjois-Englannissa ornitologimiehensä kanssa. Heillä on kaksi aikuista lasta.

Alkuteos:Hidden Depths
Suomentaja:Annukka Kolehmainen
Sivumäärä347
Painosnumero:2. painos, 2012
ISBN:978-951-23-5323-1
Ilmestymisaika:1/2012

Takaisin

Karisto_facebook