Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Johan Harstad

DARLAH - 172 TUNTIA KUUSSA

Tummanpuhuva scifi-trilleri nuorille huimapäille!

NASA aikoo palata Kuuhun yli 40 vuoden jälkeen ja järjestää ennen-näkemättömän, maailmanlaajuisen arvonnan. Norjalainen Mia, japanilainen Midori ja ranskalainen Antoine ovat kolme onnekasta, jotka pääsevät mukaan ainutlaatuiselle matkalle vuoden 1969 kuuraketin kopiolla. Samaan aikaan dementoinut entinen astronautti seuraa kauhulla vanhainkodin tv:stä matkan uutisointia – Kuuhun ei pidä palata! NASAa täytyy varoittaa! Mutta nuoret ovat jo perillä Darlah-nimisessä tukikohdasssa.

Pian yhteys Maahan katkeaa. Tukikohdan generaattori sammuu. Happivarastot hupenevat. Antoine katoaa. Ja Kuun pimeä puoli näyttää pelottavat, visusti vaietut kasvonsa.

Darlah – 172 tuntia Kuussa on nuorille aikuisille suunnattu omalaatuinen, apokalyptinen avaruusjännäri, joka heijastelee myös oivaltavasti tosi tv -aikakautta. Romaanin kauhua hipova jännitys puree varmasti poikalukijoihinkin. Teos voitti kotimaansa arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon, Brageprisenin, ja ilmestyy jättikustantaja Little, Brownin julkaisemana myös USA:n markkinoilla vuonna 2012.

Kirjaa kuvittavat valokuvat, koodit ja tekniset piirustukset lisäävät tarinan todentuntua.

Johan Harstad (s. 1979 Stavangerissa)
on Norjan tunnetuimpia nykykirjailijoita. Darlah – 172 tuntia Kuussa on hänen ensimmäinen nuortenkirjansa. Sen lisäksi hän on kirjoittanut neljä muuta teosta, joista kaksi on julkaistu myös suomeksi.

”Ei heikkohermoisille.”
Dagsavisen

Alkuteos:Darlah - 172 timer på månen
Suomentaja:Elina Uotila
Sivumäärä438
Painosnumero:1
ISBN:978-951-23-5425-2
Ilmestymisaika:3/2012

Takaisin

Karisto_facebook