Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Magdalena Hai

SUSIKUNINGATAR (GIGI JA HENRY 3)
Gigi ja Henry

Kiitetyn steampunk-trilogian jännittävä päätösosa

Umbrovian prinsessa Gigi on valmistautunut Susikuningattaren tehtävään opiskelemalla kolme vuotta taistelutaitoja Pariisissa. Kun Umbroviasta kantautuu yhä huolestuttavampia tietoja vallananastaja Andros Luopion mielivallasta, on Gigin ja hänen uskollisten ystäviensä Henryn ja ihmissusi Mussovitsin pakko lähteä vaaralliselle matkalle kohti viimeistä yhteenottoa…

Susikuningattaren omaperäiseen, kiehtovasti ja aistivoimaisesti kuvattuun maailmaan kuuluvat niin ihmissudet, ilmalaivat kuin merirosvotkin. Gigin ja Henryn seikkailuista kertova sarja on steampunkia, fantasialla höystettyä 1800-luvun vaihtoehtohistoriaa. Steampunkin suosio on nousussa myös Suomessa!

”Kerjäläisprinsessassa on aimo ropaus vanhanajan seikkailuromaanin hohdetta.” – Vesa Sisättö, Helsingin Sanomat

Magdalena Hai on Maskun metsissä asuva kirjailijapseudonyymi, jonka mielestä leikkimistä ei tule lopettaa aikuisenakaan. Magdalena Hain esikoisromaani Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry 1) oli ensimmäinen suomalainen steampunk-genreä edustava teos ja pääsi ehdolle sekä LukuVarkaus- että Kirjava Kettu-palkinnolle. Hai on ollut kertomassa steampunkista mm. Helsingin Sanomien kulttuurin kansijutussa ja Ylen Neo-kulttuuriohjelmassa.

Sivumäärä448
Painosnumero:1. painos, 2014
ISBN:978-951-23-5851-9
Ilmestymisaika:9/2014

Takaisin

Karisto_facebook