Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Theo Lawrence

PIMEÄ SYDÄN (MYSTIC CITY 2)
Mystic City -sarja

Kaupunki liekeissä. Luottamus murskana. Täydellinen rakkaus tuhoutunut.

Ylhästön eliittiin kuuluvan perheensä hylännyt Aria Rose on päätynyt mystikkorakastettunsa Hunterin kannattajien turvapaikkaan kaupungin ulkopuolelle. Aria haluaa kuitenkin olla Hunterin rinnalla ja karkaa Manhattanille. Seuraukset ovat kohtalokkaat: Arian isän miehet kidnappaavat hänet, ja hän on vaarassa joutua jälleen muistintyhjennykseen ja naimisiin kuolleeksi uskomansa ylhästösulhasensa kanssa. Samaan aikaan kaupungissa käydään veristä valtataistelua mystikoihin liittyneiden Alhaston köyhien ihmisten ja Ylhästön etuoikeutettujen välillä. Pahinta on, että Hunter näyttää käyttäneen Ariaa tässä taistelussa lupaa kysymättä hyväkseen…

Pimeä sydän on toinen osa ilmastonmuutoksen jälkeiseen aikaan sijoittuvassa Romeo ja Julia -tarinassa. Se on sähköinen, toiminnantäyteinen futuristinen fantasia, joka tempaa mukaansa ja pitää pihdeissään läpi liekkien ja kaaoksen.


”…lumouduin Lawrencen luomasta maailmasta niin että luin kirjan loppuun parissa päivässä ja jäin sen loputtua suremaan sitä, että jatko-osaa saadaan odottaa…”
Kirjavinkit-blogi Salatun voiman kaupungista

Theo Lawrence on amerikkalaiskirjailija, joka on suorittanut tutkintoja useissa arvostetuissa opinahjoissa. Hänen esikoisteoksensa Salatun voiman kaupunki – Mystic City 1 – ilmestyi suomeksi vuonna 2013.

Alkuteos:Toxic Heart
Suomentaja:Kirsi Ohrankämmen
Sivumäärä360
Painosnumero:1.painos 2014
ISBN:978-951-23-5806-9
Ilmestymisaika:8/2014

Takaisin

Karisto_facebook