Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan

101 JALKAPALLOTÄHTEÄ
Tämän päivän parhaat pelaajat

MM-kisahuuma alkaa – 101 huippujalkapalloilijaa yksissä kansissa

101 jalkapallotähteä esittelee tämän päivän kiinnostavimmat pelaajat, joista osa on jo eläviä legendoja ja miljoonien fanien suursuosikkeja, osa tulevaisuuden lupauksia ja suurseurojen kiikarissa. Valikoima on rajattu kaudella 2013 aktiivisesti pelanneisiin jalkapalloilijoihin – mukana ei siis ole menneen ajan mestareita, jotka ovat jo ripustaneet nappulakenkänsä naulaan. Huolellinen suomentaja on päivittänyt pelaajien seuratiedot kevättalveen 2014.
Jokaisen futisfanin toivekirja on näyttävästi kuvitettu, tuhti tietopaketti Mestarien liigan, Valioliigan ja muiden huippujoukkueiden kärkinimiä aina pitkän uran tehneestä David Beckhamista tämän hetken kovimpiin maalitykkeihin kuten Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.
Viihdyttävä mutta asiantunteva teos kertoo kunkin pelaajan koko uran sekä seura- että maajoukkuetasolla ja myös hauskaa lisätietoa kentän ulkopuolelta. Kenen tyttöystävä on poptähti Shakira? Kuka lahjoittaa säännöllisesti rahaa kotiseutunsa köyhien lasten auttamiseksi? Kirja listaa pelaajien onnistumiset, loukkaantumiset ja päätä huimaavat siirtosummat, mutta ennen kaikkea siitä välittyy rakkaus lajiin, joka kerää miljoonittain intohimoisia kannattajia ympäri maapalloa.
Upea pelaajakokoelma ilmestyy juuri tämän kesän MM-kisojen kynnyksellä!

Alkuteos:101 Great Football Players – The Best Players in the Game Today
Suomentaja:Petri Kortesuo
Sivumäärä384
Painosnumero:1. painos, 2014
ISBN:978-951-23-5828-1
Ilmestymisaika:6/2014

Takaisin

Karisto_facebook