Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Jane Green

ANOPPIAHDISTUS

Häät edessä – mutta anoppi ahdistaa!

Dan ja Ellie ovat elävä todiste siitä, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Kiltti Dan on urheiluhullu, temperamenttinen Ellie karttaa liikuntaa. Ellie on äiditön, Danilla taas on mukava mutta määräilevä mamma, joka haluaa tietää kaiken poikansa elämästä.

Aluksi Elliestä on hauskaa saada ikään kuin ”ottoäiti” ja päästä osaksi Cooperien kiinteää perhettä. Mutta kun sovittu hääpäivä lähenee, Ellie alkaa aprikoida. Onko tosiaan normaalia, että Dan puhuu äitinsä kanssa kaksi kertaa päivässä? Ja anoppiko päättää, millaiset häät pidetään? Itse asiassa… kun Ellie nai Danin, liitossa on jo valmiiksi ”toinen nainen”.

Ongelmat kärjistyvät, kun anoppi kuulee tulossa olevasta lapsenlapsesta. Hyvää tarkoittavasta asioihin puuttumisesta ei tahdo tulla loppua, kunnes Ellie päättää tehdä anoppiahdistuksesta kerralla selvän…

Bestsellerkirjailija Jane Greenin nokkelat nykyromaanit kertovat valloittavalla tavalla, mitä nuorten naisten elämään kuuluu. Ensin ilmestyi Netti@deitti, sitten tulivat Avioliittoallergia, Vauvakuume ja Vieraissa vuoteissa. Ja nyt on vuorossa Anoppiahdistus.

Alkuteos:The Other Woman
Suomentaja:Auli Hurme-Keränen
Sivumäärä390
Painosnumero:1
ISBN:951-23-4662-1
Ilmestymisaika:8/2005

Takaisin

Karisto_facebook