Tarkennettu haku:

Kirjan nimi:
Kirjailija:
Kategoria:
Aihehaku:
ISBN:
Ilmestymisvuosi:
Haku kohdistuu:  Uutuuksiin
 Koko valikoimaan
Elizabeth Noble

LUKUPIIRI

Elämänmakuista, rakastettua viihdettä aikuisille naisille

Rakkaus kirjoihin ja halu jakaa lukukokemuksia toisten kanssa yhdistää viittä naista, jotka perustavat lukupiirin. Kerran kuussa Harriet, Nicole, Susan, Polly ja Clare kokoontuvat keskustelemaan yhteisesti valitusta kirjasta viinilasillisen ääressä. Ja kun kuukauden kirja on arvioitu, siirrytään luontevasti naisten omiin elämäntarinoihin, jotka ovat vähintään yhtä kiinnostavia. Harriet ja Nicole ovat nuoria äitejä, Polly ja Susan jo keski-ikäisiä. Viides naisista, Clare, on kätilö jonka hartain toive ei näytä toteutuvan, sillä hän ei ole saanut omaa lasta. Ystävyyden ja luottamuksen lujittuessa naiset pohtivat toistensa ongelmia: huolta aiheuttavat niin poikaystävät, aviomiehet, lapset kuin iäkkäät vanhemmatkin.

Lämminhenkistä kertomusta lukupiirin naisista seurataan vuoden ajan. Ja kun tarina päättyy, lukija on saanut kaksitoista erinomaista lukuvinkkiä - naisten yhteisesti valitsemat kuukauden kirjat.

Lukupiiri on englantilaisen Elizabeth Noblen palkittu esikoisromaani, joka nousi heti bestsellerlistoille. Noble työskenteli vuosia kustannusalalla ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi.

Alkuteos:The Reading Group
Suomentaja:Auli Hurme-Keränen
Sivumäärä474
Painosnumero:1
ISBN:951-23-4736-9
Ilmestymisaika:6/2006

Takaisin

Karisto_facebook