Aikuisratsastajan päiväkirja

Lukkarila, Päivi
Nimeke: Aikuisratsastajan päiväkirja
Tekijät: Lukkarila, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512350919
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 4,90 € (4,45 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0YUV
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 143
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.41 Hevosten hoito
Kansalliskirjaston asiasanat: ratsastus
Vanhan viisauden mukaan ratsastaja ei ole koskaan valmis tai kaiken oppinut, vaan jokainen ratsastuskerta ja jokainen hevonen opettaa uutta ja tarjoaa erilaisen elämyksen. Kuinka nämä ainutkertaiset elämykset saisi kirjattua talteen? Moni innokas harrastaja haluaisi seurata järjestelmällisesti kehitystään ratsastajana.

Aikuisratsastajan päiväkirja on tarkoitettu nimenomaan aikuiselle hevosystävälle, olipa hän tavoitteellinen tuntiratsastaja tai satunnainen sunnuntaikopsuttelija, aloittanut ratsastusuransa vasta äskettäin tai palannut satulaan vuosien tauon jälkeen.

Kirjan itse täydennettäville sivuille ratsastaja voi määritellä omat tavoitteensa ja tehdä hyödyllisiä muistiinpanoja ratsastustunneista ja ratsastamistaan hevosista. Kirjassa on lisäksi tietoiskuja, aikuisratsastajien haastatteluja sekä ohjeita mm. sopivan ratsastustallin valinnasta, ratsastajan varusteista ja kehonhuollosta, ratsastusvaelluksista sekä hevosen vuokraamisesta. Mukana on myös helppoja kouluratsastusohjelmia sekä liitteenä eri estetyypit.


Suosittelemme myös tuotteita: