Böödismit

Sepponen, Eeva-Liisa
Nimeke: Böödismit
Tekijät: Sepponen, Eeva-Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512362172
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0YWC
Kustantaja: Otava
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 58.12 Linnut
Kansalliskirjaston asiasanat: linnut, vitsit, huumori
Facebookissa lukuisia tykkääjiä keränneet böödismit on yhdistelmä upeita lintukuvia ja lyömätöntä tilannekomiikkaa. Böödismit on nyt koottu kansien väliin, ja tuloksena on hillitön jokanaisen ja -miehen lahjakirja, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kameran tallentamat tilanteet ovat vertaansa vailla ja vaatineet paitsi tuhansia otoksia myös ripauksen onnea. Kunkin kuvan tunnelman tiivistää täydellisesti osuva tokaisu tai vitsikäs sanonta. Tätä ennen kukaan ei olisi uskonut, miten ilmeikkäitä ja inhimillisiä linnut voivat olla!
Kirjassa nähdään monta tuttua lintua lokista kurkiin, mutta myös harvinaisempia lajeja, jotka eivät päästä lähelleen kuin kaikkien böödismien emon, Eeva-Liisa Sepposen. Hänellä on selittämätön kyky kohdata lintuja. Meriharakka tulee mökkiterassilla hänen syliinsä syömään, ja kesäkuussa MTV3 uutisoi pesästään pudonneesta ja hylätystä merikotkan poikasesta, jonka Sepponen pelasti ja jota hän hoiti yön yli kotonaan. Ainutlaatuinen kohtaaminen tallentui valokuvien lisäksi myös videolle, joka voi nähdä netissä mm. MTV3:n Katsomossa.

Eeva-Liisa Sepponen on intohimoinen harrastajakuvaaja, joka on nähnyt ja tehnyt elämässään paljon. Kunnon kameran ja böödismien myötä hän on löytänyt omimman tapansa tarkkailla maailmaa. Valtaosa böödismien kuvista on kuvattu hänen mökkisaarellaan Pietarsaaren edustalla.


Suosittelemme myös tuotteita: