Elon Musk — Visionääri Teslan, SpaceX:n ja Solar Cityn takana

Ashlee, Vance
Nimeke: Elon Musk — Visionääri Teslan, SpaceX:n ja Solar Cityn takana
Tekijät: Ashlee, Vance (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512363711
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Muut tekijät: Sippola, Jussi (Kääntäjä)
Kustantaja: Karisto
Painos: 3. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 302
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: liikemiehet, yritysjohtajat, keksijät, yrittäjät, yritystoiminta, johtaminen, innovatiivisuus, teknologia, henkilöhistoria, Yhdysvallat, Musk, Elon, Tesla Motors, SpaceX, Solar City
Pehmeäkantinen kirja, 2019

11,90 €

Elon Musk (s. 1971) on yksi aikamme suurimmista visionääreistä, joka tunnetaan parhaiten sähköautoyhtiö Teslasta, aurinkoenergiayritys Solar Citystä ja avaruusrakettiyhtiö SpaceX:stä. Yhtiöidensä kautta Musk pyrkii mullistamaan autoteollisuuden ja energiantuotannon ja laajentamaan ihmiskunnan reviirin muille planeetoille. Menestys on tehnyt Muskista monimiljardöörin, mutta hän ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan hänen sanotaan omistautuneen ihmiskunnan tulevaisuudelle.

Toimittaja Ashlee Vancen kirja perustuu Elon Muskin, hänen perheenjäsentensä, ystäviensä ja työtovereidensa haastatteluihin. Se kuvaa kiehtovasti poikkeuksellisen lahjakkaan, koulukiusatun pojan nousua maailman menestyneimpien ihmisten joukkoon ja valottaa Muskin uran merkitystä aikamme teknologiateollisuudelle. Vancen kiitetty kirja on noussut niin New York Timesin kuin Amazoninkin bestseller-listalle. Nyt käsillä oleva laitos on täydennetty uusilla, ajankohtaisilla jälkisanoilla.


Suosittelemme myös tuotteita: