Hännänkääntötemppu

Vierula, Hertta; Juhani, Teemu
Nimeke: Hännänkääntötemppu
Tekijät: Vierula, Hertta (Kirjoittaja)
Juhani, Teemu (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789512364282
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZCW
Kustantaja: Otava
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Sannalla on suuri salaisuus. Hänelle on kasvanut häntä! Sillä voi rapsuttaa korvaa tai sulkea oven perässään. Sen voi kääriä ympärilleen illalla ja sille pystyy puhumaan päivän surut. Ja sen kanssa saattaa vaikka tanssia villisti ja pitää hauskaa. Mutta se pitää piilottaa kaikilta. Eräänä päivänä Sanna odottaa äitiä kotiin. Rappukäytävä rapisee ja ovi kolahtaa, mutta sisään tuleekin jotain ihan muuta kuin äiti...

Yllätyksellinen, mystisen kiehtova tarina kertoo mielikuvituksen lennosta ja omien voimien löytämisestä. Esikoiskirjailija Hertta Vierulan upea teksti saa tulkintansa kiitetyn kuvittajan, Teemu Juhanin kynästä. Hännänkääntötemppu sai kunniamaininnan Kariston kuvakirjakilpailussa vuonna 2017.

Hertta Vierula on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja. Teemu Juhani on Helsingissä asuva kuvittaja, jonka ensimmäinen lastenkirjakuvitus oli Magdalena Hain Kurnivamahainen kissa. Kirja voitti Tulenkantaja-palkinnon, oli ehdolla Lydecken-palkinnolle, Runeberg Junior -palkinnolle sekä Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjapalkinnolle.


Suosittelemme myös tuotteita: