Karjalainen keittiö - Uusia tuulia perinneruokiin

Liukkonen, Ulla; Lylyharju, Helena; Martiala, Kari
Nimeke: Karjalainen keittiö - Uusia tuulia perinneruokiin
Tekijät: Liukkonen, Ulla (Kirjoittaja)
Lylyharju, Helena (Kirjoittaja)
Martiala, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512356638
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Karisto
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 198
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Kansalliskirjaston asiasanat: ruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri, maakunnat, Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala
Karjalaisen keittiön sydän on uuni, jonka lämmössä paistuvat piirakat ja rieskat, leivät, puurot ja liharuoat. Hitaasta, pitkästä kypsentämisestä uunin lämmössä on tullut suosittu ruoanvalmistustapa huippuravintoloissakin.

Karjalainen keittiö rakentuu Top Chef -ohjelmasta tutun keittiömestarin Ulla Liukkosen muhevista karjalaistarinoista ja ruokaohjeista, jotka saavat arominsa tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Karjalaisten ruoanvalmistusmenetelmien salaisuudet - lihan hauduttaminen pitkään mureaksi uunissa, herkulliset leipomukset, metsän sienet ja marjat sekä puhtaiden vesien kalat ja luonnon yritit - avautuvat lukijalle moderniin keittiöön sovellettuina ja testattuina resepteinä.


Suosittelemme myös tuotteita: