Magian syvempi sävy

Schwab, V. E.
Nimeke: Magian syvempi sävy
Tekijät: Schwab, V. E. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512365128
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.3.2019
Ilmestymispäivä: 15.3.2019
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Karisto
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 450
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Käännetty kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Pelastaakseen kaikki maailmat heidän on ensin selvittävä hengissä

Useimmat tuntevat vain yhden Lontoon - mutta entä jos niitä onkin useampi? Kell on yksi viimeisistä antareista - velhoista, joilla on harvinainen ja haluttu kyky matkustaa maailmojen välillä. Harmaa Lontoo - likainen, ahdas ja magiaton - on hullun kuningas Yrjö III:n koti. Punainen Lontoo on täynnä elämää ja taikuutta. Valkoista Lontoota hallitsee kuka tahansa valtaistuimelle tiensä murhannut. Ja entisaikoina oli olemassa myös Musta Lontoo...
Virallisesti Kell palvelee lähettiläänä kaupunkien hallitsijoiden välillä. Epävirallisesti hän on salakuljettaja, joka tarjoaa tarpeeksi maksaville murusia maailmoista, joita nämä eivät tule koskaan näkemään. Erään kaupan mennessä mönkään Kell pakenee Harmaaseen Lontooseen ja törmää Lila Bardiin, varkaaseen jolla on isoja unelmia. Ensin Lila ryövää Kellin, sitten pelastaa tämän vaaralliselta vastustajalta ja lopulta juonittelee itsensä mukaan hurjaan seikkailuun toisiin maailmoihin.

Amerikkalainen fantasiakirjailija Victoria ”V.E.” Schwab on noussut kirjoillaan The New York Timesin, Indien ja monen muun julkaisun bestseller-listoille. Schwabin tuotantoon kuuluvat mm. Shades of Magic -, Villains ja Monsters of Verity -sarjat sekä lukuisia itsenäisiä teoksia. Huikean Shades of Magic -fantasiatrilogian aloittava Magian syvempi sävy on myyty jo 21 maahan, ja Sony on ostanut sen televisio- ja elokuvaoikeudet.


Suosittelemme myös tuotteita: