Miehen tuoksu — romaani

Ellilä, Kirsti
Nimeke: Miehen tuoksu — romaani
Tekijät: Ellilä, Kirsti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512348909
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 5,90 € (5,36 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZNX
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 267
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kaikki alkaa laivaseminaarista, jossa turkulaismuseon tutkijoihin yritetään iskostaa asiakaslähtöistä ajattelua. Museon kävijämäärät pitää saada kasvuun ja sitä kautta määrärahat nousuun! Museon nuoriin tutkijoihin kuuluva Helmi kapinoi turhaan, kun kollegat keksivät mielestään myyvän teeman uudelle näyttelylle: erotiikka! mies seksuaaliobjektina! Näyttelyn nimeksi tulee Miehen tuoksu, ja menestystä pidetään taattuna.

Miehen tuoksu kertoo ironisen hauskan tarinan Helmistä, jolla riittää työpaineita ja perheongelmia. Tärkeässä roolissa ovat mm. keskiaikainen kirkkotaide, vuotavat vesijohdot ja tietysti miesten tuoksut. Eronneet vanhemmat ja äärimmäisen originellit sukulaistädit tuovat myös pulmia, mutta työtovereiden värittömänä pitämä Helmi on oikeastaan melkoisen neuvokas nuori nainen, ja luvassa on onnellinen loppu.

Kirsti Ellilä luonnehtii itseään vakavamieliseksi henkilöksi, joka päivät pitkät pohtii elämän tarkoitusta ja ihmisen kosmista matkaa. Syystä tai toisesta hänen tapansa kuvata maailman menoa on kuitenkin humoristin: hänellä on loistava kyky nähdä arjen hymyilyttävä puoli ja kirjoittaa siitä viihdyttävällä tavalla.


Suosittelemme myös tuotteita: