Mökkikalastajan käsikirja

Kettunen, Matti
Nimeke: Mökkikalastajan käsikirja
Tekijät: Kettunen, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512356980
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZRS
Kustantaja: Otava
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.62 Kalastus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kalastus, virkistyskalastus, onginta, pitkäsiimakalastus, verkkokalastus, katiskakalastus, heittokalastus, vetouistelu, pilkintä, pitkätsiimat, katiskat, kalastusvälineet, kalat, ruokaohjeet, kalaruoat
Kesämökki ja kalastus kuuluvat eittämättä yhteen, ne ovat melkeinpä erottamaton kaksikko ja kiinteä osa suomalaista elämänmenoa. Kalaretket - ja itse pyydetty saalis ruokapöydässä - ovat siis melkeinpä kunniakysymys mökki- ja muussa maaseutulomailussa, mutta mitä tehdä, jos entisaikojen kalastuskulttuuri ei ole periytynyt aiemmilta polvilta, ja kalastuksen keinot ovat hieman hakusessa?

Matti Kettunen auttaa perustehokkaan kalastustaidon löytämisessä mainiolla käsikirjallaan. Toisin kuin valtaosa markkinoilla olevasta kalastuskirjallisuudesta, se ei edellytä lajin aktiiviharrastusta, vaan on suunnattu kaikille Suomen suvessa (ja pilkkikaudella) lomaileville, jotka haluavat kalaa muualtakin kuin marketista. Se antaa koetut ja toimivat vinkit niin pyydys- kuin uistinkalastukseenkin ja ongintaan.


Suosittelemme myös tuotteita: