Pahan morsian — Rikosromaani

Sandberg, Timo
Nimeke: Pahan morsian — Rikosromaani
Tekijät: Sandberg, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512347339
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZVN
Kustantaja: Otava
Sarja: Komisario Heittola 2
Painos: 5. painos, 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 348
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kotimainen kauno
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: huoltomiehet
Järvenpään maastosta löytyy paloiteltu nuoren naisen ruumis. Epäilykset kohdistuvat kaupungin saatananpalvontayhteisöön, joka on houkutellut huolestuttavasti juuri nuoria naisia viime aikoina. Todisteita mistään vakavammasta ei kuitenkaan löydy - varsinkaan kun naisen henkilöllisyys ei selviä. Samaan aikaan toinen nuori nainen katoaa. Kadonneelta löytyy yhteyksiä eroottiseen valokuvaajaan, jonka jäljille ei päästä. Kaupungin poliisijohto joutuu kovaan ryöpytykseen, kun tutkinta ei etene ja paloittelijasurmaaja kulkee vapaalla jalalla. Tutkintaa sekoittaa vielä entisestään ihmisten asunnoissa ilman lupaa vieraileva huoltomies, jonka jäljet johtavat yhä useammin komisario Heittolan tyttären kotiin.

Timo Sandberg on mestarillisen sujuva kertoja, jonka romaaneista on aina mahdollista tavoittaa monia tasoja. Jopa pelottavan ajankohtaisia teemoja pyörittelevä Sandberg taitaa sekä uskottavan rikoskerronnan että sävykkään taustoittamisen - Pahan morsian pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti. Komisario Heittola oli pääosassa myös kirjailijan edellisessä rikosromaanissa Kihokki:

"Kun hyvin kirjoitettu teksti kantaa ja kulkee, vieläpä hyvin helpon tuntuisesti, Timo Sandberg on tullut tehneeksi yhden syyskauden parhaista rikosromaaneista." - Harri Aalto, Satakunnan Kansa (Kihokki)


Suosittelemme myös tuotteita: