Parhaat patikkareitit - Lanzarote ja Fuerteventura

Dillon, Paddy; Sanoukian, Marlene
Nimeke: Parhaat patikkareitit - Lanzarote ja Fuerteventura
Tekijät: Dillon, Paddy (Kirjoittaja)
Sanoukian, Marlene (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789512361090
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZWC
Kustantaja: Otava
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 234
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
Kansalliskirjaston asiasanat: vaellusreitit, retkeilyreitit, ulkoilureitit, luontopolut, Kanariansaaret, Lanzarote, Fuerteventura
Tämän päivän matkailija kaipaa aktiviteetteja, virikkeitä ja elämyksiä. Kävely ja kevyt patikointi ovat huippusuosittu tapa nähdä aitoa elämää ja luontoa hotellin ulkopuolella. Uuden matkaopassarjan aloittavat Parhaat patikkareitit Teneriffa sekä Lanzarote ja Fuerteventura tarjoavat erinomaisen ja selkeästi opastetun valikoiman eri mittaisia ja eri puolilla saaria olevia merkittyjä patikkapolkuja.

Molemmissa oppaissa on peräti 45 eri reittivaihtoa, joista jokaiselle löytyy takuulla useita sopivia. Lanzarotella ja Fuerteventuralla on molemmilla reilut 20 reittiä. Reittien pituus vaihtelee pääosin 415 kilometrin välillä, mutta kovakuntoinen voi valita myös 2030 kilometrin reittejä.

Kanariansaaret ovat sitkeästi suomalaisten suosikkikohde. Ihanteellinen ilmasto hellii saarten luontoa: kävelijä kohtaa henkeäsalpaavan kauniita merimaisemia, tuliperäisiä vuoria, sykähdyttävää kukkaloistoa ja meille eksoottisia eläimiä. Matkailun suurkuluttajat arvostavat hyvin tehtyjä suomenkielisiä oppaita sellaiset on nyt viimeinkin tarjolla.


Suosittelemme myös tuotteita: