Parhaat patikkareitit - Teneriffa

Dillon, Paddy; Tiilikka, Katja
Nimeke: Parhaat patikkareitit - Teneriffa
Tekijät: Dillon, Paddy (Kirjoittaja)
Tiilikka, Katja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789512361083
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZWD
Kustantaja: Otava
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
Kansalliskirjaston asiasanat: vaellusreitit, retkeilyreitit, ulkoilureitit, luontopolut, Kanariansaaret, Teneriffa
Tämän päivän matkailija kaipaa aktiviteetteja, virikkeitä ja elämyksiä. Kävely ja kevyt patikointi ovat huippusuosittu tapa nähdä aitoa elämää ja luontoa hotellin ulkopuolella. Uuden matkaopassarjan aloittavat Parhaat patikkareitit – Teneriffa sekä Lanzarote ja Fuerteventura tarjoavat erinomaisen ja selkeästi opastetun valikoiman eri mittaisia ja eri puolilla saaria olevia merkittyjä patikkapolkuja.

Molemmissa oppaissa on peräti 45 eri reittivaihtoa, joista jokaiselle löytyy takuulla useita sopivia. Lanzarotella ja Fuerteventuralla on molemmilla reilut 20 reittiä. Reittien pituus vaihtelee pääosin 4–15 kilometrin välillä, mutta kovakuntoinen voi valita myös 20–30 kilometrin reittejä.

Kanariansaaret ovat sitkeästi suomalaisten suosikkikohde. Ihanteellinen ilmasto hellii saarten luontoa: kävelijä kohtaa henkeäsalpaavan kauniita merimaisemia, tuliperäisiä vuoria, sykähdyttävää kukkaloistoa ja meille eksoottisia eläimiä. Matkailun suurkuluttajat arvostavat hyvin tehtyjä suomenkielisiä oppaita – sellaiset on nyt viimeinkin tarjolla.


Suosittelemme myös tuotteita: