Ruukkupuutarha — ideoita ja inspiraatiota terassille ja parvekkeelle

Kvant, Christel; Tiilimäki, Aretta
Nimeke: Ruukkupuutarha — ideoita ja inspiraatiota terassille ja parvekkeelle
Alkuteos: Krukboken : inspiration för balkong och uteplatser
Tekijät: Kvant, Christel (Kirjoittaja)
Tiilimäki, Aretta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789512349487
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZS2
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 153
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
Kansalliskirjaston asiasanat: ruukkukasvit, puutarhakasvit, koristekasvit, kukat, ruukut, puutarhanhoito, terassit, parvekkeet
Vain purnukka ja vähän multaa - ja voit kasvattaa melkein mitä tahansa! Ruukkukukkien avulla on helppo muuttaa ankea betoniparveke vehreäksi minipuutarhaksi tai elävöittää terassit, patiot, portinpielet ja sisäänkäynnit. Ruukussa kasvattaminen on siistiä ja helppohoitoista. Ja mikä parasta, asetelmia voi muuttaa vuodenaikojen tai mielialan mukaan.

Keväällä pajukoreista tai kolhiintuneista peltipurkeista kurkistavat kenties pirteänkeltaiset krookukset, kesällä taas ruukuista ja amppeleista rönsyilevät iki-ihanat ahkeratliisat, lobeliat tai miljoonakellot ja talventulon venyessä syksyä piristävät komeat koristekaalit ja erilaiset vihreä- tai hopealehtiset varpu- tai havukasvit.

Ruukuissa riittää valinnan varaa sekä koon, muodon että värien suhteen, ja istutusastialla onkin oleellinen rooli ruukkupuutarhassa. Ruukkupuutarha-kirja kertoo laajasti ruukkuvalikoimasta ja neuvoo, miten luodaan eri tyylisiä ruukkuistutuksia - romanttisia, minimalistisia tai vaikkapa Välimeren tyylisiä.


Suosittelemme myös tuotteita: