SE - Seksipuhekirja

Meriläinen, Rosa; Seiko Salo, Sanna; Kivilompolo, Jutta
Nimeke: SE - Seksipuhekirja
Tekijät: Meriläinen, Rosa (Kirjoittaja)
Seiko Salo, Sanna (Kirjoittaja)
Kivilompolo, Jutta (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789512363940
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZSY
Kustantaja: Otava
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.35 Seksologia
Kansalliskirjaston asiasanat: seksi, seksuaalisuus, sukupuolielämä, seksuaaliset fantasiat, naisnäkökulma, parisuhde
Miten sinä puhut siitä? Onko sinun helppo kertoa ääneen seksiin liittyvät halusi ja toiveesi vai luotatko kumppanisi ajatuksenlukutaitoon? Oletko joskus tenderöinyt - lähettänyt kumppanille viestissä vaikkapa simpukan ja härän tai persikan ja munakoison? Entä onnistuitteko ruuhkavuosiarjessa juttelemaan haluista ja haluttomuudesta?

SE on kirja siitä, mistä on puute: seksipuheesta. Vuoden 2016 Sexpon tekemä tutkimus selvitti, että yli 50 % parisuhteissa elävistä saa vähemmän seksiä kuin haluaisi. Yksi syy tähän on ontuva seksuaaliviestintä. Seksi on kommunikaatiota, mutta mitä kaikkea seksistä ja seksuaalisuudesta viestiminen voi olla?

SE nostaa jaettujen kokemusten kautta keskusteluun seksipuheen keinoja. Oman seksuaalisuutensa asiantuntijoilta kerätyissä tarinoissa koetaan niin kuumottavia kommelluksia kuin onnellisia loppuja. Visuaalisuudella herkutteleva kirja tarjoaa vertaistukea, vankkaa tietoa ja vinkkejä, jotka rohkaisevat saamaan oman halun haltuun. SE puhuu seksistä niin hauskasti ja mutkattomasti, että se johdattelee ottamaan itsensä rennosti - ja sitä kautta parempaan seksiin!


Suosittelemme myös tuotteita: