Siljan laulu — tarina tyttöbändistä

Huotarinen, Vilja-Tuulia
Nimeke: Siljan laulu — tarina tyttöbändistä
Tekijät: Huotarinen, Vilja-Tuulia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512348626
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10B4
Kustantaja: Otava
Sarja: Siskodisko
Painos: 2. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 236
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Yksi lehti-ilmoitus voi muuttaa kaiken. Se saa hetkeksi unohtamaan, että isä on kuollut, äiti on rikki, poikaystävä petturi ja ystävät eri planeetalta. 15-vuotias Silja herää pitkän pimeän jakson jälkeen, kun hän huomaa Sisko-bändin etsivän laulajaa. Koelaulusta alkaa Siljan elämän uusi vaihe, johon kuuluvat särmikkäät ja herkät bändikaverit, naapurin originelli neiti Haapa sekä metsäpolulla kohdattu runopoika Johannes, jonka kanssa Siljalle avautuu sanataiteen maailma - isän maailma. Edessä on unelmien keikkakesä, jonka aikana Silja tutustuu paremmin paitsi itseensä myös vanhempiinsa.

Vilja-Tuulia Huotarisen Siljan laulu nousi Tiina 2006 -kirjoituskilpailun voittajaksi 170 lähetetyn käsikirjoituksen joukosta. Siljan kasvutarina on harvinaisen onnistunut yhdistelmä heleitä ja syviä sävyjä, nuoruuden ehdotonta elämäntuskaa ja rentoa rokkenrollia. Samalla se on hieno kuvaus intohimoisesta harrastuksesta ja musiikin parantavasta voimasta.
Vilja-Tuulia Huotarinen on 28-vuotias turkulainen. Hän opettaa luovaa kirjoittamista ja on julkaissut aiemmin runokokoelman Sakset kädessä ei saa juosta.


Suosittelemme myös tuotteita: