Suomalainen maanpuolustajana — Kenraali Jaakko Valtasen kirjoituksia ja puheita

Suominen, Pertti; Airio, Pentti
Nimeke: Suomalainen maanpuolustajana — Kenraali Jaakko Valtasen kirjoituksia ja puheita
Tekijät: Suominen, Pertti (Toimittaja)
Airio, Pentti (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789512364107
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10C9
Kustantaja: Otava
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 39 MAANPUOLUSTUS
Kansalliskirjaston asiasanat: maanpuolustus, maanpuolustustahto, asevelvollisuus, johtajuus, maanpuolustustyö, sotaveteraanit, perinne, sotahistoria, Suomi, Mannerheim, Carl Gustaf Emil, Ehrnrooth, Adolf, Sutela, Lauri, Kekkonen, Urho
Kenraali Jaakko Valtanen toimi lähes viisikymmentä vuotta puolustusvoimien aktiivipalveluksessa, näistä seitsemän viimeisintä puolustusvoimain komentajana. Reservissä Valtanen on jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan ollut aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Tähän kirjaan on koottu Valtasen kirjoituksia ja puheita 1980-luvulta tähän päivään. Teos on monipuolinen, ajatuksia herättävä katsaus maanpuolustustahtoon, yleiseen asevelvollisuuteen, vapaaehtoiseen maanpuolustukseen, sotavuosiin ja veteraanien perintöön.

Kenraali Jaakko Valtanen on entinen puolustusvoimain komentaja ja maanpuolustusasioissa tunnettu yhteiskunnallinen keskustelija. Kirjan päätoimittaja, eversti evp. Pertti Suominen on työskennellyt useita vuosia veteraani- ja perinneasioiden parissa. Kirjan toinen toimittaja on prikaatikenraali evp., sotatieteiden tohtori Pentti Airio.


Suosittelemme myös tuotteita: