Suomalaisen luontopäiväkirja

Saraspää, Seppo
Nimeke: Suomalaisen luontopäiväkirja
Tekijät: Saraspää, Seppo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512351657
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 7,90 € (7,18 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10CB
Kustantaja: Otava
Painos: 2. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 286
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.6 Metsästys. Kalastus
Kansalliskirjaston asiasanat: luonto, seuranta, päiväkirjat, vuodenajat, retkeily, kalastus, ravustus, metsästys, sienestys
Suomalaisen henkiseen perimään kuuluu yhteys luontoon. Maamme kaupungeissakin eletään vain parin kolmen sukupolven päässä ajasta, jolloin luonnon rytmit sanelivat elämisen ehdot. Ja lukemattomat suomalaiset vaalivat edelleenkin yhteyttään metsiin, järviin, soihin ja rannikkoon. He retkeilevät ja mökkeilevät, kalastavat ja metsästävät, marjastavat ja sienestävät. He haluavat elää ulkoilmassa, nauttia luonnosta - ja tallentaa kokemuksensa.

Kirjailija Seppo Saraspää muutti vuosia sitten todeksi haaveensa luonnon ympäröimästä elämästä. Ivalon Kenkäniemessä asuva Saraspää tunnetaan paitsi monipuolisesta romaani- ja novellituotannostaan, myös luonnonläheisen elämän tietokirjoista. Nyt hän on koonnut värikkään ja kuvitetun päiväkirjan, joka opastaa luontoharrastajaa elämysten pariin ympäri vuoden - ja antaa tilaa omien kokemusten, saaliiden, retkien ja tunnelmien tallentamiseen.


Suosittelemme myös tuotteita: