Tihunen ja musta paholainen — pikku piskin kronikat 2

Koski, Mervi; Musturi, Tommi
Nimeke: Tihunen ja musta paholainen — pikku piskin kronikat 2
Tekijät: Koski, Mervi (Kirjoittaja)
Musturi, Tommi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9512346885
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10ET
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2006
Kieli: suomi
Sivumäärä: 141
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Tihunen ei ole vieläkään saanut laumaansa ihan järjestykseen, mutta jostain kumman syystä se ITSE joutuu koulutukseen! Tihusen toisissa seikkailuissa mukaan liittyy - ainakin hetkeksi - myös salaperäinen (naukuva) musta paholainen, joka järkyttää koiraparan mielenrauhaa entisestään. Mutta miten käy, kun äiti menee siivouslakkoon tai kun sukujuhlat ja asuntoesittely menevät sekaisin? Tai kun lapsenvahdiksi tullut Luuranko-mummo työntää puurokattilan mikroon ja lorottaa mäntysuopaa pesukoneeseen? Ja miksi Tättähäärä riehuu pihalla ruusupyyhkeen kanssa?

Paimenkoira Tihusen vuonna 2003 ilmestyneet ensimmäiset seikkailut saivat positiivisen vastaanoton kriitikoiden ja lukijoiden taholta.

Mervi Kosken pitkä ura lastenkirjallisuuden parissa näkyy hänen tekstissään, jonka helppolukuisuus ja huumori pitävät aloittelevankin lukijan otteessaan. Tihusen kuvituksesta vastaa nuori graafikko ja sarjakuvantekijä Tommi Musturi, jonka töitä on palkittu viimeksi Angoulemen sarjakuvafestivaaleilla Ranskassa.


Suosittelemme myös tuotteita: