Toisen maailmansodan avainhenkilöt

Drakenlordh, Rikard; Kortesuo, Petri
Nimeke: Toisen maailmansodan avainhenkilöt
Alkuteos: Andra världkrigets aktörer
Tekijät: Drakenlordh, Rikard (Kirjoittaja)
Kortesuo, Petri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789512346745
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10F5
Kustantaja: Otava
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2005
Kieli: suomi
Sivumäärä: 197
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 90.35 Toinen maailmansota 1939-1945
Kansalliskirjaston asiasanat: henkilöhakemistot, hakuteokset, merkkihenkilöt, sotilasjohtajat, sotapäälliköt, poliittiset johtajat, yhteiskunnalliset vaikuttajat, toinen maailmansota
Käytännöllinen hakuteos on toisen maailmansodan ”kuka kukin on”. Se listaa aakkosjärjestyksessä sotilaallisia johtajia, poliitikkoja sekä diplomaatteja ja esittelee lyhyesti kaikki tärkeimmät henkilöt, jotka vaikuttivat suursotaan päätöksiä tekemällä, niitä toimeenpanemalla tai taustalla työskennellen. Mukana on paitsi koko maailman tuntemia nimiä kaikista toiseen maailmansotaan osallistuneista maista, myös kiinnostavia henkilöitä sellaisilta sotanäyttämöiltä, joista suomalaislukijat ovat harvoin kuulleet.

Historiaharrastaja saattaa kokea haastavaksi toiseen maailmansotaan perehtymisen jo sodan mittasuhteidenkin vuoksi, mutta myös lukumäärältään valtaisan henkilögallerian vuoksi. Toisen maailmansodan avainhenkilöt tarjoaa lukijalle selkeän ja helppokäyttöisen avun. Teos on jälleen ajankohtainen, kun sodan päättymisestä tulee kuluneeksi 70 vuotta.


Suosittelemme myös tuotteita: