Topi saa uuden kodin

Seppälä, Anne
Nimeke: Topi saa uuden kodin
Tekijät: Seppälä, Anne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512351053
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10FB
Kustantaja: Otava
Sarja: Koirakaverit 1
Painos: 4. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 140
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten- ja nuortenromaanit
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kun Luodon perhe muuttaa entiseen mummolaansa järvenrantataloon, perheen tytär Siru saa vihdoin oman koiran. Topi on terhakka cairnterrieri, joka on tuttu jo ennestään - Siru on hoitanut koiraa sen omistajan ollessa matkoilla. Siru on pakahtua onnesta, kun hän saa Topin ikiomaksi!

Siru tutustuu naapurin Juusoon, ja samanhenkisten kaverusten kesäpäivät kuluvat joutuisasti. Huolimatta kalseasta ensitapaamisestaan paljonpuhutun Widbergin ukon kanssa he päättävät myös ottaa selville, mitä ukko piilottelee tarkoin varjellussa pihavajassaan...

Jännitystä on ilmassa myös silloin, kun Topi löytää erään vanhan kesäpaikan pihapiiristä jotakin, joka saa lasten ihon aluksi kananlihalle. Pian he saavat kuitenkin huomata olleensa suureksi avuksi, ja lopulta koko poppoon kuva komeilee paikallisessa lehdessä!

Omakotitalo järven rannalla. Äiti, isä, Siru ja isoveli Santtu sekä kaikkien suosikki, iloinen ja touhukas karvaturri Topi. Tässä perusasetelma aurinkoiseen ja helposti ahmittavaan koirafanien uutuussarjaan.


Suosittelemme myös tuotteita: