Valo valtameren yllä

Stedman, M.L.
Nimeke: Valo valtameren yllä
Tekijät: Stedman, M.L. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512356218
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Muut tekijät: Perttula, Leena (Kääntäjä)
Kustantaja: Karisto
Sarja: Lupaus
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 422
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Käännetty kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Maailmanlaajuinen menestysromaani vanhempien väärästä valinnasta

Ensimmäisestä maailmansodasta kotiutunut majakanvartija Tom ja hänen nuori vaimonsa Isabel asuvat kaksin täysin eristyksissä olevalla saarella Australian rannikolla. Vastavihityn parin onnea varjostaa ainoastaan kipeä epäonni lapsen saannissa. Rajun myrskyn jälkeen rantaan ajautuu pirstaleinen vene, miehen ruumis, naisen villatakki - ja pieni tyttövauva, joka on elossa. Alkaa järjen ja tunteen taistelu, joka koettelee ennennäkemättömällä tavalla äidinrakkauden sekä oikean ja väärän rajoja.

Valo valtameren yllä on kohonnut huikeaan kansainväliseen suosioon. Kirja on ilmestynyt 40 eri kielellä ja myynyt kaikkiaan 2.3 miljoonaa kappaletta. Sydäntäsärkevä ja moraaliseen pohdintaan haastava tarina ahmaiseekin lukijan vastustamattomasti mukaansa – keskelle jylhää merimaisemaa ja kertomusta hyvistä ihmisistä, jotka vain valitsevat väärin.

Kirjaan pohjautuvan elokuvan Suomen ensi-ilta on 23.9.2016. Pääosissa nähdään Oscar-voittaja Alicia Vikander ja kaksinkertainen Oscar-ehdokas Michael Fassbender.


Suosittelemme myös tuotteita: