Vieraat

Sinisalo, Johanna
Nimeke: Vieraat
Tekijät: Sinisalo, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512367375
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.3.2020
Ilmestymispäivä: 15.3.2020
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Karisto
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kun kuusivuotias Sissi viiltää itseään päiväkodissa saksilla, hänen vanhempiensa maailma järkkyy. Siirin ja Essin perheessä lähes kaikki on siihen mennessä sujunut mallikkaasti: on kaksi kaunista lasta, tyttö ja poika, ja molemmat vanhemmat menestyviä uranaisia. Entisellä MasterChef-kokilla Essillä on suosittu kahvila ja Siirillä kirjanpitoyritys. Lääkärintarkastuksessa selviää, että Sissillä on vanhempiakin haavoja. Suojeleeko lapsi jotakuta, onko perheen sisäpiirissä tuntematon uhka? Vai kostavatko menneisyyden haamut?

Johanna Sinisalon Vieraat valittiin tuomariston yksimielisellä päätöksellä Kariston suuren kauhuromaanikilpailun voittajaksi keväällä 2019. Nerokas moderni kauhutarina uppoutuu perheen sisäisiin asioihin, muille näkymättömiin. Kuinka hyvin oikeastaan tunnet läheisesi?

Spekulatiivisen fiktion mestari Johanna Sinisalo on kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia kirjailijoita. Hänen teoksensa ovat voittaneet lukuisia palkintoja (mm. Finlandia-palkinto ja James Triptree Jr. Award) ja niitä on käännetty 19 kielelle.


Suosittelemme myös tuotteita: