10.7.2019

Kirjoituskilpailu – Elämää 20-luvulla
https://www.epressi.com/media/userfiles/109356/1562138261/logo.jpg
 
Karisto Oy täyttää ensi vuonna 120 vuotta, ja julistamme sen kunniaksi kirjoituskilpailun teemalla ”Elämää 20-luvulla”. Kilpailussa ollaan nykyaikaa etsimässä – haussa on romaani, joka kertoo nykyhetkestä jotain olennaista. Elämme monenlaisten muutosten aikaa – miten se näkyy arjessa? Millaista on elämä alkavalla 2020-luvulla? Toivomme yllättäviä näkökulmia, vahvaa tarinaa ja tarkkoja havaintoja. Teoksen on oltava romaani, mutta muutoin lajityyppi on vapaa.
 
Lähetä käsikirjoituksesi sähköpostiviestin liitetiedostona pdf-muodossa viimeistään 31.3.2020 osoitteeseen kustannusliike@karisto.fi. Kirjoita viestin otsikoksi teksti ”Elämää 20-luvulla”. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joten merkitse liitetiedostoon vain nimimerkkisi ja kirjoita nimesi ja yhteystietosi varsinaiseen sähköpostisaatteeseen. Esiraati ja tuomaristo saavat nähdäkseen vain nimimerkillä varustetun käsikirjoituksen.
 
Kustantamon edustajat suorittavat määräaikaan mennessä saapuneista käsikirjoituksista esikarsinnan. Loppusuoralle valituista teksteistä voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat toimittaja Raisa Rauhamaa, säätiön hallituksen jäsen Merja Ruokonen, toimittaja Jone Nikula ja kustannustoimittaja Minna Klapuri. Voittaja saa 5 000 euron apurahan kirjoitustyötä varten. Tuomaristo voi halutessaan jakaa summan useamman käsikirjoituksen kesken. Kilpailun voittaja saa lisäksi kustannussopimuksen. Voittajan nimi julkistetaan Helsingin kirjamessuilla 2020.
Lisätietoja: minna.klapuri(at)karisto.fi