Elias ja sukkapallopommipuu

Paretskoi, Jyri
Nimeke: Elias ja sukkapallopommipuu
Tekijät: Paretskoi, Jyri (Kirjoittaja)
Sarell, Nadja (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789512364640
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,50 € (11,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0YWW
Kustantaja: Otava
Sarja: Kirjakärpänen
Painos: 2. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 60
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Helppolukuiset kirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
Äidin tyhjä kardemummapötkylä muuttaa Eliaksen ja Lulu-koiran päivän suunnitelmat. Eliaksesta tulee kaamea Kauhistuttaja ja Lulusta Hirmu, ihmissyöjätiikeri. Kaksikko kohtaa puistossa ilkeän neron, Kurre K. Oravaisen, ja siitä seuraakin huima tapahtumien vyöry, johon liittyy herneitä, aivastuspulveria ja sinisiä, punaisia, mustia, raidallisia, lammaskuvioisia ja pörröisiä sukkapalloja. Sekä yksi tyttö nimeltä Emma.

Riemastuttavan vauhdikas tarina siitä, miten tylsä päivä saadaan täyteen tapahtumia. Tarvitaan vain mahtava mielikuvitus -ja tietysti sukkapalloja!

Kirjakärpänen-sarja houkuttelee juuri lukemaan oppineita tarinoiden pariin. Kirjakärpäsen tarinat ovat hauskoja, vauhdikkaita ja läpeensä nelivärikuvitettuja.

Jyri Paretskoi on etenkin Shell's Angles nuortenkirjasarjastaan tunnettu iisalmelaiskirjailija. Hän on saanut Topelius- ja Laivakello-palkinnot sekä ollut ehdolla Finlandia Junior -palkinnon saajaksi. Nadja Sarell on helsinkiläinen kuvittaja, joka on tehnyt kuvituksia lastenkirjoihin, oppimateriaaleihin, postikortteihin ja julisteisiin.


Suosittelemme myös tuotteita: