Häntähoiva ja Pätkä

Kanto, Anneli; Siiriäinen, Tuire
Nimeke: Häntähoiva ja Pätkä
Tekijät: Kanto, Anneli (Kirjoittaja)
Siiriäinen, Tuire (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512367177
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZCX
Kustantaja: Otava
Sarja: Kirjakärpänen Häntähoiva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 45
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Helppolukuiset kirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Martta ei voi saada koiraa, sillä hänen isänsä on allerginen, mutta Pätkän emäntä Tiina tarvitsee koiralleen lenkittäjää viikon ajaksi. Martta, Lila ja Eino pestautuvat apuun - osuuskunta Häntähoiva on syntynyt! Tiina opettaa lapsille, miten koiran hoito sujuu, mutta lopulta mikään ei olekaan helppoa. Pätkä ei tahdo suostua valjaisiin, ja kun lenkille päästään, se räyhää ja karkaa oravan perään. Miten ihmeessä lapset saavat Pätkän nyt kiinni?

Anneli Kannon sympaattinen tarina kertoo yritteliäästä ja eläinrakkaasta kaveriporukasta, joka ottaa hoivatyön haltuun ammattimaisin ottein, tunnuslauseenaan ”Laadukasta ja luotettavaa hoitoa läheisellesi”. Seikkailua vauhdittaa Tuire Siiriäisen valloittava kuvitus

Anneli Kanto on tamperelainen kirjailija, joka on kirjoittanut kirjoja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä draamatekstejä teatterille ja televisioon. Hänen kirjansa on palkittu mm. Plättä- ja Anni Polva -palkinnoilla. Tuire Siiriäinen on 27-vuotias kuvittajanalku, joka lähti Suomesta maailmalle 18-vuotiaana ja jäi niille teilleen. Hän opiskeli mainonnansuunnittelua Belgiassa ja on lisäksi asunut Ranskassa, Luxemburgissa ja Saksassa. Hän julkaisi ensimmäisen lastenkirjansa omakustanteena Luxembourgissa ja kuvittaa nyt täysipäiväisesti unelma-alallaan.


Suosittelemme myös tuotteita: