Juuret Jylhäsalmella

Pehkonen, Kirsi
Nimeke: Juuret Jylhäsalmella
Tekijät: Pehkonen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512366187
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZEC
Kustantaja: Otava
Painos: 2. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 264
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kaupunkilaistunut Ella-Maria, kavereiden kesken Emppu, joutuu lomautetuksi, mutta synkimmälläkin pilvellä on hopeareunus. Työttömänä Empulla on aikaa auttaa jylhäsalmelaista ystäväänsä Heliä vauvaperheen ja pitopalvelun kiireissä. Jylhäsalmella Emppu tapaa muitakin kyläläisiä, kuten nuoruusaikojen koulukaverinsa Sampon ja leskeksi jääneen Paulin, joka aikoo kasvattaa lapsensa edesmenneen vaimonsa kotitilalla Notkossa. Mutta onko Jylhäsalmelle mahdollista enää juurtua, kun säästöt ajavat maaseudun palvelut alas ja Jylhäsalmen kappelinkin kohtalo on vaakalaudalla? Entä mitä suunnitelmia on Paulin edesmenneen vaimon sisarella Monikalla, joka ilmaantuu yllättäen pysyvän oloiselle vierailulle Notkoon?

Juuret Jylhäsalmella on kolmas osa suositussa maalaisromanttisessa sarjassa, jossa on kaunista maalaismaisemaa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa.

Kirsi Pehkonen toimii luokanopettajana ja kirjoittaa sivutyökseen monenlaista, mm. kolumneja Savon Sanomiin. Ennen Jylhäsalmi-sarjaa Pehkonen on julkaissut Karistolla viisiosaisen tyttöjen jääkiekkosarjan, jonka osat ovat olleet ehdolla Arvid Lydecken- ja Topelius-palkinnoille. Hän on julkaissut myös muita aikuistenromaaneja.


Suosittelemme myös tuotteita: