Koskenniskan naisia

Paju, Essi
Nimeke: Koskenniskan naisia
Tekijät: Paju, Essi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512368112
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 25.5.2020
Ilmestymispäivä: 25.5.2020
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0YSA
Kustantaja: Otava
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Aava on palannut onnellisesti turvalliseen kuukausipalkkaiseen kirjanpitäjän toimeensa kaupunkiin, mutta on silti lupautunut Vuohenkulman tallin harjoituskilpailujen kilpailunjohtajaksi. Yöllinen kaatosade liottaa kuitenkin nurmialueen käyttökelvottomaksi, joten Aavan ei auta muu kuin pyytää Petteriltä lupa pitää kilpailut Koskenniskan maneesissa. Vaikka Petteri on nyt periaatteessa vapaa mies, hänen ja Aavan suhde on muista syistä niin kimurantti, ettei mieheen turvautuminen tunnu helpolta. Lisäksi Koskenniskalla näyttää pyörivän eri ikäisiä naisia, joiden asemasta Aavalla ei ole mitään käsitystä. Aava itsekin hommaa paikalle ystävänsä Kertun avustamaan kartanon kilpahevosten valmentamisessa. Mutta oliko sekään kovin viisasta? Kaiken kruunuksi Koskenniskalle tuppautuu myös Aavan leskeksi jäänyt äiti. Totisesti, mahtuuko Aava itse enää tähän naisporukkaan?

Koskenniskan naapurissa aloitti viehättävällä tavalla perinteisen mutta samalla tähän päivään iskevän viihderomaanisarjan, jonka lopputilanne jäi kutkuttamaan lukijoiden mieltä. Koskenniskan naisia tarjoaa vastauksia avoimeksi jääneisiin kysymyksiin, mutta samalla ilmaantuu uusia mutkia matkaan. Jokin on kuitenkin entisensä: upeat, ylväät hevoset.

Essi Paju on tamperelainen kirjailija, jonka monet tuntevat paremmin nimellä Päivi Lukkarila. Kohdeyleisönä Essillä ovat kuitenkin aikuiset, Päivillä nuoret. Hevoset ovat molempien sydäntä lähellä.


Suosittelemme myös tuotteita: