Punainen piano

Malerman, Josh
Nimeke: Punainen piano
Tekijät: Malerman, Josh (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512367078
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.3.2020
Ilmestymispäivä: 15.3.2020
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Karisto
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Käännetty kauno
Fantasia ja scifi
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Pianisti Philip Tonka herää sairaalassa koomasta lähes kaikki luut murskana. Puoli vuotta aiemmin hän ja hänen bändinsä, toisen maailmansodan kolmikymppisistä veteraaneista koostuva The Danes, sai Yhdysvaltain armeijalta rahakkaan tehtävän: Afrikassa Namibin aavikolla on kuultu ääni, joka on saattanut ydinpomminkin toimintakelvottomaksi. Onko kyseessä uusi kylmän sodan voimasuhteet mullistava ase? Mitä bändi oikein löysi aavikolta? Tai... mikä löysi heidät?

Josh Malermanin Punainen piano hyytää selittämättömän häiritsevällä tunnelmallaan ja jatkaa Lintuhäkistä tuttua aisteihin keskittyvää kauhua. Kirjaa on verrattu Joseph Conradin Pimeyden sydämeen ja tv-sarja Lostiin. Se on muusikon romaani äänistä, soittajista ja musiikista.

Yhdysvaltalaisen Josh Malermanin esikoisromaanin Lintuhäkki pohjalta tehty Netflix-elokuva Bird Box oli maailmanlaajuinen hitti. Malerman on kirjoittanut lukuisia kiitettyjä kauhuromaaneja ja -novelleja ja hän on High Strung -bändin laulaja-lauluntekijä. Malermanin toisen kauhuromaanin Punaisen pianon oikeudet on myyty seitsemään maahan ja elokuvaoikeudet on ostanut Free Productions.


Suosittelemme myös tuotteita: