Rakettimatka avaruuteen — Kaverina kaukoputkimies

Hiekkalinna, Tero
Nimeke: Rakettimatka avaruuteen — Kaverina kaukoputkimies
Tekijät: Hiekkalinna, Tero (Kirjoittaja)
Cruz, Carlos da (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789512364633
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,50 € (20,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 0ZZZ
Kustantaja: Otava
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 90
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten- ja nuortenromaanit
Kirjastoluokka: L52.4 Avaruustutkimus. Avaruustoiminta
Ikäsuositus: 10
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: avaruuslennot, avaruusasemat, avaruuskulkuneuvot, avaruusluotaimet, avaruusteleskoopit (avaruudessa), astronautit, avaruus
Rakettimatka avaruuteen lennättää jännittävälle kiertoajelulle Kaukoputkimiehen seurassa! Kirja on mahtava tietopaketti miehitetyistä avaruuslennoista, avaruusluotaimista, planeettalaskeutujista ja planeettamönkijöistä.
Kirjassa perehdytään avaruusrakettien historiaan, aurinkokunnan eri planeetoille lähetettyihin avaruusluotaimiin, avaruusasemiin ja avaruussukkuloihin - unohtamatta historiallista käyntiä Kuussa 50 vuotta sitten. Lukija saa tutustua avaruusasemiin ja eläytyä niin jättimäisen Saturn V -kuuraketin laukaisuun kuin mönkijäajeluun Kuussa. Kiehtovat valokuvat ja Carlos Da Cruzin piirrokset luovat oivan laukaisualustan maankamaralla tehtäville avaruusmatkoille, ja kirjan QR-koodien kautta myös elävä kuva avaruushistorian tähtihetkistä on lukijan ulottuvilla.

Kirja tarjoaa kaikille avaruudesta ja avaruusmatkailusta kiinnostuneille tietoa avaruusohjelmista ja vuosikymmenten varrella tehdystä työstä. Miten avaruusmatkailu on saanut alkunsa, ja millaisia avaruusohjelmia maailmassa on meneillään nyt? Miten suomalaiset ovat osallistuneet avaruusluotainten rakentamiseen? Entä minne kaikkialle avaruuteen ihminen matkustaa tulevaisuudessa?

Tero ”Kaukoputkimies” Hiekkalinna on aktiivinen tähtiharrastaja, joka on omistautunut tähtitaivaan tarkkailuun ja kaukaisten kohteiden valokuvaamiseen. Kaukoputkimiehen ensimmäinen kirja, Tutkimusmatka avaruuteen, sai innostuneen vastaanoton.


Suosittelemme myös tuotteita: