Talvikki ja ensimmäinen älypuhelin

Katajavuori, Riina
Nimeke: Talvikki ja ensimmäinen älypuhelin
Tekijät: Katajavuori, Riina (Kirjoittaja)
Kallio, Liisa (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789512365548
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,50 € (11,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 10DX
Kustantaja: Otava
Sarja: Kirjakärpänen
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 45
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Helppolukuiset kirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Tätä päivää Talvikki on odottanut. Hän saa ENSIMMÄISEN älypuhelimensa. Vihdoinkin Talvikki pääsee luokan keskusteluryhmään, käyttämään emojeita, ottamaan kunnollisia kuvia ja kuvaamaan videoita. Talvikki poseeraa parhaan kaverinsa Mesin kanssa omakuvissa, mutta vanhainkodin mukava Mummeli avaa heidän valokuvaajan silmänsä muillekin asioille. Ja onko uimahalli ainoa paikka, missä ei koko ajan näplätä kännykkää?

Kauheaa - illalla Talvikki ei löydä puhelintaan mistään!

Riina Katajavuoren mainio tarina kuvaa lapsen elämää lämmöllä, ajatuksella ja huumorilla. Liisa Kallion vauhdikas kuvitus siivittää pienen lukijan matkaa.

Riina Katajavuori on julkaissut seitsemän runokokoelmaa, kolme romaania, novellikokoelman ja yli kymmenen lastenkirjaa eri kuvittajien kanssa. Lastenkirja Mennään jo naapuriin (Tammi 2017) valittiin Ylen Kirjojen Suomi -sarjojen vuoden 2017 kirjaksi ja teos sai Punni-palkinnon 2018 sekä oli Runeberg Junior -ehdokkaana.

Liisa Kallio on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja ja tehnyt myös omia kuvakirjoja, mm. palkitun Pikku Papu -sarjan.


Suosittelemme myös tuotteita: